Junior LIVE| 2e repetitie van 🇩🇪, 🇮🇹, 🇬🇪, 🇪🇸 en 🇵🇱.

Junior LIVE| 2e repetitie van 🇩🇪, 🇮🇹, 🇬🇪, 🇪🇸 en 🇵🇱.

De tweede repetitieronde voor het 19e junior Eurovisiesongfestival vonden vandaag plaats. In de namiddag kwamen vijf kandidaten aan de beurt. Hier een overzicht van de repetitie van deze namiddag.

13u00 🇩🇪 Duitsland: Pauline – Imagine Us

Na de middagpauze is het tijd voor vijf nieuwe kandidaten op het podium in Parijs. Pauline zal zondag de show openen. Pauline komt met een energieke, kleurrijke inzending. In de achtergrond zien we een regenboog en een wereldbol. Ook zien we in de achtergrond verschillende jongeren, waardoor er een illusie wordt gewerkt dat ze met honderden anderen op het podium staat.

13u30 🇮🇹 Italië: Elisabetta Lizza – Specchio (Mirror On The Wall)

De Italianen hebben een moeilijke repetitie achter de rug. Deze werd gestart met technische problemen. Wat we hebben gezien is Elisabetta die haar nummer zeer goed brengt. In de achtergrond zien we silhouetten en veel lichten. Een vergelijking met Måneskin is op zijn plaats.

14u00 🇬🇪 Georgië: Niko Kajaia – Let’s Count The Smiles

Pure kinderlijkheid en vreugde, dat krijgen we dit jaar van de Georgische inzending. Niko staat zelfverzekerd op het podium en zijn zang zit goed. Het is een echt kinderlijke inzending, wat op het junior Eurovisiesongfestival dus volledig past.
Hij staat trouwens niet alleen op het podium maar hij wordt vergezeld door 4 dansers.

14u30 🇪🇸 Spanje: Levi Díaz – Reír

De Spanjaarden zijn één van de topfavorieten voor de winst komende zondag. Ze brengen hiervoor Levi Diaz naar Parijs. Hij vult het podium en is heel zelfverzekerd.

15u00 🇵🇱 Polen: Sara James – Somebody

De laatste repetitie van de dag is van de Poolse delegatie. Sara James komt met een verbluffende act van haar nummer Somebody. De Polen brengen al enkele jaren pure kwaliteit naar het festival en dit jaar dus opnieuw. We zien dit als een gevaarlijke outsider voor de winst.

Morgen repeteren nog tien laatste kandidaten.

Ontdek alle kandidaten van het junior Eurovisiesongfestival 2021:

BulgarijeOekraïneMaltaDuitslandItaliëArmeniëGeorgiëNoord MacedoniëPolenPortugalRuslandNederlandAlbaniëIerlandAzerbeidzjanServiëSpanjeKazachstanFrankrijk

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.