Junior LIVE| 2e repetitie van 🇵🇹, 🇮🇪, 🇲🇹, en 🇳🇱.

Junior LIVE| 2e repetitie van 🇵🇹, 🇮🇪, 🇲🇹, en 🇳🇱.

Dag 3 van de repetities voor het 19e Junior Eurovisiesongfestival vandaag. Op de planning staan negen repetities die telkens 20 minuten duren. Hier kan je een verslag vinden van de repetities die deze voormiddag plaatsvonden.

10u00 🇵🇹 Portugal: Simão Oliveira – O Rapaz

Vanaf vandaag zien we voor het eerst de volledige repetities. Simão Oliveira mocht de derde repetitiedag openen met zijn authentieke Portugees lied. Hij draagt een blazer in mosterdkleur en brengt zijn nummer klassiek en stijlvol. De Portugese inzending ademt één en al Portugal want op de achtergrond zien we zo typische Portugese straten.

10u30 🇮🇪 Ierland: Maiú Levi Lawlor – Saor (Disappear)

Na de rustige start is het tijd voor de energieke Maiú Levi Lawlor uit Ierland. Hij gebruikt het volledige podium in zijn eentje. Vooral het einde van het nummer wordt krachtig in beeld gebracht met een kleurexplosie op het podium.

11u00 🇲🇹 Malta: Ike & Kaya – My Home

Malta stuurt een powerkoppel naar het junior Eurovisiesongfestival. Ike & Kaya staan samen op het podium en er is serieus gewerkt aan de chemie tussen beiden. Er wordt goed gezongen en de act is mooi. In de achtergrond zien we hartjes, eenhoorns, een jungle en een stadsgezicht.

11u30 🇳🇱 Nederland: Ayana – Mata Sugu Aō Ne

De laatste repetitie van de voormiddag is voor de Nederlandse Ayana. Zij stond op het podium in een traditioneel Japanse jurk in het rood en zilver. Het kleurenthema is blauw, lichtroze en magenta. Samen met twee dansers brengt ze haar act. Net zoals tijdens de voorronde staan de dansers achter een papieren muur waardoor we enkel de silhouetten zien.

Deze namiddag repeteren nog vijf andere kandidaten.

Ontdek alle kandidaten van het junior Eurovisiesongfestival 2021:

BulgarijeOekraïneMaltaDuitslandItaliëArmeniëGeorgiëNoord MacedoniëPolenPortugalRuslandNederlandAlbaniëIerlandAzerbeidzjanServiëSpanjeKazachstanFrankrijk

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.