The Road to Paris 1| Deni & Marti uit Bulgarije.

The Road to Paris 1| Deni & Marti uit Bulgarije.

Nog 25 dagen en dan staan de negentien kandidaten op het podium van het junior Eurovisiesongfestival in Parijs. Vandaag stellen wij Deni & Marti voor, zij vertegenwoordigen Bulgarije met het liedje Voice of Love.

Deni & Marti zijn begonnen met zingen op een leeftijd van vijf jaar en hebben in tussentijd al heel wat concerten en festivals gegeven. Denislava, kortweg Deny is twaalf jaar en een echte dierenliefhebster. Martin is een jaartje ouder en houdt ook van dieren maar is ook vaak te vinden in boeken.

Enkele jaren geleden traden Deni & Marti voor het eerst op en zijn sindsdien onafscheidelijk. Ze wonnen al verschillende wedstrijd maar het junior Eurovisiesongfestival is hun grootste wedstrijd ooit.

Samen zingen ze in Parijs het nummer Voice of Love. Het nummer is geproduceerd door Vasil Garvanliev (ESC 2021, Noord-Macedoniƫ), Davor Yordanovski, Vesna Malinova en Stan Stefanov.

Ontdek alle kandidaten van het junior Eurovisiesongfestival 2021:

BulgarijeOekraĆÆneMaltaDuitslandItaliĆ«ArmeniĆ«GeorgiĆ«Noord MacedoniĆ«PolenPortugalRuslandNederlandAlbaniĆ«IerlandAzerbeidzjanServiĆ«SpanjeKazachstanFrankrijk

Fotocredits: BNT

Share

Geef een antwoord

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.