The Road to Paris 3| Ike & Kaya uit Malta.

The Road to Paris 3| Ike & Kaya uit Malta.

Nog 23 dagen en dan staan de negentien kandidaten op het podium van het junior Eurovisiesongfestival in Parijs. Vandaag stellen wij Ike & Kaya voor, zij vertegenwoordigen Malta met het liedje My Home.

Ike Mizzi en Kaya Gouder Curmi zijn jonge artiesten uit Malta. Ze werden bekend door hun deelname aan de talentenwedstrijd Malta’s Got Talent, waar ze vierde werden. Het mannelijke deel van het duo, Ike is al twee jaar actief in de showbizz. Zijn interesses zijn rap en hip hop. Kaya is een student aan de La Voix Studios en nam onder andere al deel aan SanRemo Junior. Vorig jaar nam ze ook deel aan de Maltese voorronde voor het junior Eurovisiesongfestival met Made of Stars.

Het duo zal het nummer My Home zingen op het junior Eurovisiesongfestival in Parijs. Het nummer is gecomponeerd door Cyprian Cassar. De test is dan weer afkomstig van Owen Leuellen en Muxu.

Ontdek alle kandidaten van het junior Eurovisiesongfestival 2021:

BulgarijeOekraïneMaltaDuitslandItaliëArmeniëGeorgiëNoord MacedoniëPolenPortugalRuslandNederlandAlbaniëIerlandAzerbeidzjanServiëSpanjeKazachstanFrankrijk

Bron: PBS | Foto: PBS

Share

Geef een antwoord

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.