The Road to Paris 14| Maiú Levi Lawlor uit Ierland.

The Road to Paris 14| Maiú Levi Lawlor uit Ierland.

Nog 12 dagen en dan staan de negentien kandidaten op het podium van het junior Eurovisiesongfestival in Parijs. Vandaag stellen wij Maiú Levi Lawlor voor, hij vertegenwoordigt Ierland met het liedje Saor (Disappear).

Maiú Levi Lawlor is geboren in 2007 in het stadje Greystones, gelegen in de oostkust van Ierland. Hij is al enkele jaren actief op lokale en internationale podia. In 2017 werd hij bekend bij het Ierse publiek door zijn optreden in The Late Late Toy Show.

Dit najaar nam hij deel aan Junior Eurovision Éire, de nationale voorronde voor het junior Eurovisiesongfestival. Hij kon de wedstrijd winnen door zijn cover van Only Love Survives (esc 2013).

Op het junior Eurovisiesongfestival zal Maiú Levi Lawlor het nummer Saor (Disappear) zingen. Niall Mooney, Lauren White Murphy, Brendan McCarthy, LA Halvery, Anna Kearney, Anna Banks en Cyprian Cassar schreven het nummer.

Ontdek alle kandidaten van het junior Eurovisiesongfestival 2021:

BulgarijeOekraïneMaltaDuitslandItaliëArmeniëGeorgiëNoord MacedoniëPolenPortugalRuslandNederlandAlbaniëIerlandAzerbeidzjanServiëSpanjeKazachstanFrankrijk

Foto: Junioreurovision.tv

Share

Geef een antwoord

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.