The Road to Paris 15| Sona Azizova uit Azerbeidzjan.

The Road to Paris 15| Sona Azizova uit Azerbeidzjan.

Nog 11 dagen en dan staan de negentien kandidaten op het podium van het junior Eurovisiesongfestival in Parijs. Vandaag stellen wij Sona Azizova voor, zij vertegenwoordigt Azerbeidzjan met het liedje One Of Those Days.

Sona Azizova is geboren in de Azerbeidzjaanse hoofdstad Baku maar heeft ook al gewoond in Serviƫ en Roemeniƫ. Ze raakte bekend in het land door haar deelname aan de lokale versie van The Voice Kids. Verder mocht ze al vaak Azerbeidzjan vertegenwoordigen in muziek events. Naast zingen, houdt Sona zich ook bezig met het bespelen van piano en gymnastiek.

De Azerbeidzjaanse omroep ITV selecteerde Sona intern om het land te vertegenwoordigen op het junior Eurovisiesongfestival.

In Parijs zal Sona het nummer One Of Those Days zingen, een lied dat gecomponeerd is door Maria Broberg, Francisco Faria, Martin Wiik en Hampus Eurenius. Ook Sona werkte mee aan het nummer.

Ontdek alle kandidaten van het junior Eurovisiesongfestival 2021:

BulgarijeOekraĆÆneMaltaDuitslandItaliĆ«ArmeniĆ«GeorgiĆ«Noord MacedoniĆ«PolenPortugalRuslandNederlandAlbaniĆ«IerlandAzerbeidzjanServiĆ«SpanjeKazachstanFrankrijk

Share

Geef een antwoord

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.