The Road to Paris 18| Alinur & Beknur uit Kazachstan.

The Road to Paris 18| Alinur & Beknur uit Kazachstan.

Nog 8 dagen en dan staan de negentien kandidaten op het podium van het junior Eurovisiesongfestival in Parijs. Vandaag stellen wij Alinur & Beknur voor, zij vertegenwoordigen Kazachstan met het liedje Ертегі әлемі (Fairy World).

De 9 jarige Beknur is afkomstig uit Straatsburg, Frankrijk maar verhuisde enkele jaren geleden met zijn gezin naar Kazachstan. Hij houdt van muziek, zingen en op school is hij grote fan van aardrijkskunde en wiskunde. Alinur is 11 jaar en is afkomstig van Uralsk, een stad in Kazachstan. Zijn droom is om ooit een populaire zangerte worden. Ze nam de afgelopen jaren al deel aan verschillende muziekwedstrijden.

Beiden namen ze afzonderlijk deel aan de voorronde van het junior Eurovisiesongfestival maar de uitslag leverde een gelijke stand op. De vakjury besliste daarop dat beide kandidaten het land mogen vertegenwoordigen met het nummer Fairy World.

Ontdek alle kandidaten van het junior Eurovisiesongfestival 2021:

BulgarijeOekraïneMaltaDuitslandItaliëArmeniëGeorgiëNoord MacedoniëPolenPortugalRuslandNederlandAlbaniëIerlandAzerbeidzjanServiëSpanjeKazachstanFrankrijk

Share

Geef een antwoord

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.