The Road to Paris 12| Ayana uit Nederland.

The Road to Paris 12| Ayana uit Nederland.

Nog 14 dagen en dan staan de negentien kandidaten op het podium van het junior Eurovisiesongfestival in Parijs. Vandaag stellen wij Ayana voor, zij vertegenwoordigt Nederland met het liedje Mata sugu aō ne.

Ayana Voss is geboren op 7 mei 2007 in het Nederlandse Bussum. Ze heeft een Engelse vader en een Japanse moeder. Hierdoor spreekt ze zowel Nederland, Engels als Japannees. Ze nam deel aan vier edities van Kinderen voor Kinderen, inclusief de 40e verjaardag editie. Naast het zingen is Ayana ook bezig met dans en pianolessen.

In september nam Ayana deel aan het Junior Songfestival, de voorronde voor het junior Eurovisiesongfestival. Ze won de wedstrijd met het nummer Mata sugu aō ne. Een nummer dat gaat over het gemis voor haar familie tijdens deze coronapandemie. Het is trouwens de tweede keer dat we Japans gaan horen op het junior Eurovisiesongfestival. In 2006 was het ook aanwezig bij de inzending van Servië.

Mata sugu aō ne is geschreven door Ferry Lagendijk.

Ontdek alle kandidaten van het junior Eurovisiesongfestival 2021:

BulgarijeOekraïneMaltaDuitslandItaliëArmeniëGeorgiëNoord MacedoniëPolenPortugalRuslandNederlandAlbaniëIerlandAzerbeidzjanServiëSpanjeKazachstanFrankrijk

Share

Geef een antwoord

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.