Junior LIVE| 2e repetitie van 🇦🇿, 🇧🇬, 🇦🇱, en 🇺🇦.

Junior LIVE| 2e repetitie van 🇦🇿, 🇧🇬, 🇦🇱, en 🇺🇦.

Dag 4 van de repetities voor het 19e Junior Eurovisiesongfestival vandaag. Op de planning staan tien repetities die telkens 20 minuten duren. Hier kan je een verslag vinden van de repetities die deze voormiddag plaatsvonden.

10u00 🇦🇿 Azerbeidzjan: Sona Azizova – One Of Those Days

De laatste dag van de individuele repetities is aangebroken en Sona uit Azerbeidzjan opent. Ze brengt haar inzending foutloos. Het is een simpele maar ook geniale act die Azerbeidzjan brengt.

10u30 🇧🇬 Bulgarije: Denislava & Martin – Voice Of Love

De Bulgaren brengen een heuse tent naar Parijs. Ze beginnen de act in de tent, later gaan ze uit de tent en bewegen ze op het podium. Er is een goede chemie tussen beiden en qua stem zat ook alles goed. Een zeer schattige inzending van Bulgarije.

11u00 🇦🇱 Albanië: Anna Gjebrea – Stand By You

Anna uit Albanië brengt een heuse choreografie mee naar het podium. Samen met vier dansers is ze heel zelfverzekerd en weet ze de kijker te overtuigen. De act met de dozen komt goed in beeld en is tevens ook overtuigend.

11u30 🇺🇦 Oekraïne: Olena Usenko – Vazhil

De Oekraïense delegatie kiest voor de kleur oranje bij deze inzending. Alles is in het oranje gehuld, zoals de haarkleur van Olena. Deze inzending zal het vooral hebben van

In de loop van de dag kan u hier een verslag van de tweede repetitie vinden.

Deze namiddag repeteren nog zes andere kandidaten.

Ontdek alle kandidaten van het junior Eurovisiesongfestival 2021:

BulgarijeOekraïneMaltaDuitslandItaliëArmeniëGeorgiëNoord MacedoniëPolenPortugalRuslandNederlandAlbaniëIerlandAzerbeidzjanServiëSpanjeKazachstanFrankrijk

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.