Junior LIVE| 2e repetitie van 🇲🇰, 🇰🇿, 🇦🇲, 🇷🇸, 🇷🇺 en 🇫🇷.

Junior LIVE| 2e repetitie van 🇲🇰, 🇰🇿, 🇦🇲, 🇷🇸, 🇷🇺 en 🇫🇷.

Dag 4 van de repetities voor het 19e Junior Eurovisiesongfestival vandaag. Op de planning staan tien repetities die telkens 20 minuten duren. Hier kan je een verslag vinden van de repetities die deze namiddag plaatsvonden.

13u00 🇲🇰 Noord Macedonië: Datje Muzika – Green Forces

De namiddag sessie met de repetities worden geopend door Noord Macedonië. Zij hebben een boodschap in Parijs namelijk de bescherming van het klimaat. De act lijkt heel sterk op de videoclip van het nummer Green Forces. De natuurelementen water, aarde en vuur zijn sterk aanwezig in de achtergrond. Het is een sterke act waarbij de boodschap over de natuur sterk wordt weergegeven.

13u30 🇰🇿 Kazachstan: Alinur & Beknur – Ертегі әлемі (Fairy World)

Kazachstan brengt ons naar een onderwaterwereld met dolfijnen. Het is een prachtige act die de Kazakken ons brengen en valt volledig in de lijn wat ze ons de afgelopen jaren hebben gebracht. De act begint met een close-up van Beknur en iets later zien we ook Alinur op de achtergrond. Vooral de zang van Alinur is verbazingwekkend te noemen. Tijdens het laatste stuk worden de dolfijnen vervangen door vlinders. Dit is zeker een kanshebber voor de overwinning.

14u00 🇦🇲 Armenië: Maléna – Qami Qami

Armenië komt ook sterk voor de dag op dit junior Eurovisiesongfestival. Het nummer Qami Qami en de act kunnen zo thuishoren op het grote festival. Maléna staat centraal op het podium en de dansers dansen rondom haar. Op het einde van de show komt er ook vuurwerk en wordt het volledige podium in goudtinten gehuld. Dit is een sterke Armeense bijdrage.

14u30 🇷🇸 Servië: Jovana & Dunja – Oči Deteta (Children’s Eyes)

De act van Servië speelt zich af in een soort van sprookjeswereld. We zien bomen, paddenstoelen en fauna. Het podium is verdeeld in twee delen met verschillende kleurpaletten.

15u00 🇷🇺 Rusland: Tanya Mezhentseva – Mon Ami

De Russen nemen ons mee op een reisje door de hoofdstad Moskou. Tanya en de dansers maken eerst een fietstochtje en gaan naar het park. In het park dansen en genieten ze van de zon. Op het einde zien we Tanya verschijnen op een trapeze en zingt ze voor het laatst het refrein van Mon Ami.

15u30 🇫🇷 Frankrijk: Enzo – Tic Tac

De Fransen willen schitteren op hun eigen junior songfestival. Ze brengen één van de beste nummers naar het festival en de act is verschrikkelijk goed. Met een showtrap maak het volledig af. De vergelijkingen met Disney zijn nier ver weg én een tweede overwinning zou zomaar kunnen.

De Franse Enzo heeft de individuele repetities afgesloten. Vanaf morgen wordt de grote show volop gerepeteerd.

Ontdek alle kandidaten van het junior Eurovisiesongfestival 2021:

BulgarijeOekraïneMaltaDuitslandItaliëArmeniëGeorgiëNoord MacedoniëPolenPortugalRuslandNederlandAlbaniëIerlandAzerbeidzjanServiëSpanjeKazachstanFrankrijk

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.