Onze plannen rond het Junior Eurovisiesongfestival in Malta

Op 15 november vindt in Malta het 12de Junior Eurovisiesongfestival plaats. Wij van Eurosongland.be loodsen u de komende twee weken naar het festival.

Back to Junior
Komende woensdag brengen wij de laatste aflevering van onze reeks “Back to Junior”. De reeks die terugblikte op alle edities eindigt woensdag met de editie van 2013. 
Back to Junior 2013, woensdag online om 18 uur.

De Pareltjes Junior
De afgelopen week kon u al de juniorversie van “De Pareltjes” ontdekken bij ons. Elke dag brachten wij één lied die we niet mogen vergeten uit het Junior Eurovisiesongfestival. Ook morgen (2/11) en volgend weekend zullen er afleveringen van “De Pareltjes Junior” online komen. Op 8/11, 9/11, 10/11 en 11/11 kijken wij uitsluitend naar inzendingen uit ons land. 
De Pareltjes Junior, 2/11 en 8/11 tot  11/11 online om 12 uur.

Nog…dagen
Vanaf 6 november tellen wij af met onze reeks “Nog…dagen”. Elke dag stellen wij één of twee kandidaten voor. Beginnen doen we met Cyprus en op 14 november eindigen we met Malta. 
Nog…dagen, vanaf 6/11 tot 15/11 online om 08 uur.

Junior Eurovision LIVE
Vanaf 8 november brengen wij het nieuws heet van de naald onder de noemer Junior Eurovision LIVE. Wij brengen de repetities, persconferenties en nieuws uit de marge.
Junior Eurovision LIVE, vanaf 8/11 heel de dag.

Vandaag in Malta
Vanaf 10 november brengen wij elke ochtend én avond “Vandaag in Malta”. ‘S ochtends brengen wij de planning van de dag. In de avond brengen wij een overzicht van wat de dag te bieden had.
Vandaag in Malta ochtendeditie, elke ochtend vanaf 10/11 online om 6 uur.
Vandaag in Malta avondeditie, elke avond vanaf 10/11 online rond 22 uur.

Madame Soleil
Op 15 november doen wij een poging om te voorspellen wie er gaat winnen. Een panel van vijf man sterk geeft zijn mening een uur voor de show en doet een poging om de winnaar te voorspellen.
Madame Soleil, 15 november online om 17 uur.

Twitterfeed
Tijdens de live-uitzending op 15 november wordt de site voor een deel twitter. U zal bij ons alles tweets vinden die wij en alle andere twitteraars de wereld insturen.

Nabespreking
Zondag 16 november volgt er een nabespreking over al het goede en slechte die de 12de Junior Eurovisiesongfestival te bieden had. Wij kijken ook naar de toekomst.
Nabespreking, 16 november online rond 19 uur.

De komende twee weken zit je hier dus op de eerste rij als je alles wilt weten over het Junior Eurovisiesongfestival in Malta. Tussendoor verliezen wij het grote Eurovisiesongfestival niet uit het oog met op 12 november het Skopje Fest (Macedonië) bijvoorbeeld. De reeks “Austria’s rise to heaven” mét een nieuwe schrijver loopt door en komt op 8/11 en 15/11 online om 09 uur (ipv 14 uur). Onze andere reeks “De Pareltjes” keert pas op 23 november terug.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.