Nog 0 dagen: Wat kan u verwachten?

Vanavond is het dan eindelijk zover. In Malta strijden vanavond zestien landen tegen elkaar voor de winst. De show die u vanavond kan volgen zal in goede banen worden geleid door Moira Delia.

Moira Delia is een 42 jarige Malteese die werkt voor de openbare omroep PBS. In het eurosongwereldje kennen wij haar voornamelijk als de presentatische van de Malteese voorrondes. Vanavond zal zij de eerste presentatrische zijn die het Junior Eurovisiesongfestival alleen zal presenteren. Verder acteert Moira ook. Zij is te zien in de films “Maltageddon” en “Angli: The Movie”.

Als u de repetities van de kandidaten al een beetje heeft gevolgd de afgelopen week dan zal u het podium al eens hebben gezien. Hiernaast zie je een foto van hoe het volledige podium er deze avond zal uitzien. Claudio Santucci heeft het podium ontworpen. Hij haalde zijn inspiratie uit origami en het logo van het Junior Eurovisiesongfestival. 


Tussen de optredens door zullen er postcards te zien zijn. Het algemene thema is extreme sporten. Tussen de liedjes door zal er op uw scherm dus BMX en motorfietsen paseren en dit allemaal in een Maltees kader.


Gaia Cauchi zal de intervalact verzorgen. Gaia won vorig jaar het Junior Eurovisiesongfestival voor het gastland Malta. Ze zal er “The start” zingen en zal aan de overwinnaar van de avond de trofee mogen overhandigen.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.