Nieuwe versie van Russische inzending.

Nieuwe versie van Russische inzending.

Een kleine tien dagen geleden koos Rusland dat Manizha het land mag vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival met Russian Woman.

Net na de finale van de nationale voorronde werd al meegedeeld dat de versie voor het Eurovisiesongfestival er iets anders zou zijn dan de versie die gebracht werd tijdens de nationale voorronde. De nieuwe versie van Russian Woman is vandaag uitgebracht.

De nieuwe versie van Russian Woman bevat aan het einde van het nummer meer Engels maar het nummer blijft voornamelijk in Russische sferen.

Manizha zal Rusland vertegenwoordigen tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival op dinsdag 18 mei 2021.

Rusland op het Eurovisiesongfestival.

Rusland debuteerde op het Eurovisiesongfestival 1994 met Joeddiph en het nummer Vetsjni stranik. Met een negende plaats begon Rusland goed op het festival. Op de 22 deelnames dat Rusland deelnam aan het festival kon het 9 maal de top drie behalen. In 2008 werd Rusland eerste met Dima Bilan. Op het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv werd het land vertegenwoordigd door Sergej Lazarev. Zijn inzending Scream werd derde.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.