Live in Kiev: De presentatoren.

Het Eurovisiesongfestival heeft natuurlijk ook presentatoren nodig. De Oekraïense omroep UA koos ervoor om drie mannen de drie shows te laten presenteren en dat is een primeur. Nog nooit in de geschiedenis van het Eurovisiesongfestival hebben drie mannen het Eurovisiesongfestival gepresenteerd. De drie mannen zijn: Oleksandr Skichko, Volodymyr Ostapchuk en Timur Miroshnychenko. Laten we ze eens van dichtbij bekijken.
Oleksandr Skichko
Afbeeldingsresultaat voor Oleksandr SkichkoDe eerste man die we voorstellen is ook de jongste van de drie. Oleksandr Skichko is 26 jaar en geboren in Tsjerkasy, een kleine stad in Oekraïne. Het land leerde de man kennen in 2009 toen hij met een komische act deelnam aan de Oekraïense versie van Got Talent. Dankzij dit programma is hij de media in beland en presenteerde verschillende programma’s op radiozender NRJ en bij de Oekraïense omroep SRB. Zijn grootste presentatiewerk was de zangwedstrijd Spivay Yak Zirka.
Volodymyr Ostapchuk
Afbeeldingsresultaat voor Volodymyr OstapchukDe volgende man die we voorstellen is Volodymyr Ostapchuk. Hij is 32 jaar en is daarmee de oudste van deze drie presentatoren. Volodymyr is geboren in Oeman. De belangrijkste werk die Volodymyr doet is het ochtendprogramma Ranok z Ukrayinoyu op Kanal Ukraina en hij voice-over voor vele televisieprogramma’s en films. Vroeger was de presentator de presentator van verschillende teleshoppingprogramma’s en autoprogramma’s.

Timur Miroshnychenko
Afbeeldingsresultaat voor Timur MiroshnychenkoDe laatste man die we voorstellen is Timur Miroshychenko, een ras echte Kievnaar. Hij is 31 jaar oud en werkt sinds zijn studie’s bij de nationale omroep van Oekraïne. Timur is ook de man die het meest met het Eurovisiesongfestival heeft. Zo is hij sinds 2006 commentator van het Eurovisiesongfestival en Junior Eurovisiesongfestival. Hij is ook de presentator van verschillende nationale voorrondes voor het Eurovisiesongfestival. In 2009 en 2013 presenteerde hij ook het Junior Eurovisiesongfestival toen Oekraïne het gastland was.


Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.