Klein nieuws [05 Mei]

Alweer een repetitiedag voorbij in Kiev. De tijd gaat snel! Maar naast de repetities was er ook ander nieuws te rapen rond het Eurovisiesongfestival.

42 landen op het podium

Alle landen die deelnemen aan het Eurovisiesongfestival hebben op het podium in Kiev gestaan. De laatste zes landen (big 5 + gastland) werkten vandaag hun eerste repetitie af. Morgen en zondag zullen de laatste veertien landen, het gastland en de big 5 voor de tweede keer repeteren.

Ultratop – Vlaanderen

Er is weer nieuws vanuit Ultratop. De verzamelcd van het Eurovisiesongfestival gaat in de twee week van plaats 14 naar plaats 4. Een stijging van tien plaatsen voor de verzamelcd van het Eurovisiesongfestival.

Love, Love, Peace, Peace

Vorig jaar zong Petra Mede en Måns Zelmerlöw tijdens de intervalact van de finale van het Eurovisiesongfestival het ironische nummer Love Love Peace Peace. Velen wouden dit kopen als plaatje en bijna een jaar later wordt het uitgebracht als nummer. Het nummer is sinds vandaag te koop via Itunes, Amazon en andere stremingdiensten.

Stem op jouw favoriet

Eurosongland organiseert dit jaar een online poll om te kijken wie de favorieten zijn van de bezoekers. Per halve finale kan je je favoriet aanduiden en volgende week worden de resultaten bekend gemaakt. Stemmen voor de eerste halve finale kan hier, stemmen voor de tweede halve finale kan hier

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.