AvondUpdate [Vrijdag 05 Mei]

Elke avond sluiten wij bij Eurosongland af met een avondupdate. Wie was er volgens ons top en wie flopte helemaal? Welke vijf kandidaten zijn de favorieten van Marianne en wat staat er morgen allemaal nog op het programma?

De topper en flopper van de dag

De topper van de dag
Vandaag is Lucie Jones de topper van de dag. Eerst werd het nummer Never Give Up On You weggelachen maar dan kwam er de herwerkte versie van het nummer. Vandaag mocht Lucie dus voor de eerste keer repeteren in Kiev en wat we gezien hebben zat goed in elkaar. Lucie zong goed en de Britten hebben er eens werk van gemaakt van een speciale act. Het verslag van de Brite repetitie kan je hier terugvinden.
De flopper van de dag
Alma uit Frankrijk mag vandaag de repetitiedag afsluiten en is ook de flopper van de dag. Het nummer wordt goed gezongen en het decor zit goed ineen maar toch loopt Alma grandioos verloren op het podium. Vorig jaar kon Frankrijk overtuigen maar dit jaar is er nog werk aan de winkel. Het verslag van de Franse repetitie kan je hier terugvinden.
De andere kandidaten:
Er waren nog twaalf andere landen die repeteerden vandaag. Dat is in volgorde van repetitie: Armenië, Slovenië, Letland, Servië, OostenrijkMacedonië, Malta, Roemenië, Oekraïne, Italië, Spanje en Duitsland.

De top vijf van Marianne.

05. Irlanda Ierland: Brendan Murray – Dying to Try
04. Portugalia Portugal: Salvador Sobral – Amar pelos dois
03. Malta Malta: Claudia Faniello – Breathlessly
02. Austria Oostenrijk: Nathan Trent – Running On Air
01. Italia Italië: Francesco Gabbani – Occidentali’s Karma
Heb jij ook een top vijf en wil je die delen met de rest van de wereld? Stuur hem dan door naar eurosongland@gmail.com. 

Morgen in Eurosongland.

Morgen mogen er veertien landen voor de tweede keer hun nummer repeteren op het grote podium in Kiev. De meiden van OG3NE zullen de zevende repetitiedag openen om 9u00. Imri uit Israël sluit af om 15u10. Deze landen repeteren morgen ook: Hongarije, Denemarken, Ierland, San Marino, Kroatië, Noorwegen, Zwitserland, Wit-Rusland, Bulgarije, Litouwen en Estland.
Volg onze Facebook- en Twitterpagina om steeds up to date te zijn!

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.