Klein nieuws [02 Mei]

Naast de repetities waren er vandaag ook nog andere nieuwtjes te rapen. Wij hebben dit gebundeld in ons klein nieuws.

IJslanders hebben hun bagage terug.

Eergisteren melden we het al dat de IJslanders in zak en as zaten toen ze vernamen dat ze al hun bagage op weg naar Kiev zoek was geraakt. Vandaag kwam het nieuws dat de 42 koffers terecht zijn. 
Ook de Ieren hebben een probleem met hun bagage want zij zijn twee koffers kwijt gespeeld op de luchthaven.

TV-Tip: Les Talents chantent l’Eurovision

Talenten zingen EurovisieDe Waalse zender La Une organiseert deze avond een speciale uitzending van The Voice Belgique. Verschillende kandidaten uit de zes seizoenen van het programma komen vanavond langs om bekende nummers van het Eurovisiesongfestival te zingen. Verder zal er ook terugblikt worden op de rijke geschiedenis van het festival. Naast de (oude)kandidaten van The Voice Belgique komen ook Johnny Logan (1980,1987), Sandra Kim (1986) en Tom Dice (2010) langs. Maureen Louys en Jean-Louis Lahaye presenteren de show.

Les Talents chantent l’Eurovision, La Une 20u25 – 22u30

TV-Tip: Eurovisions

Al meer dan 60 jaar is het Eurovisiesongfestival het best bekeken tv-programma in Europa. Elk jaar dingen een veertigtal landen in mei mee naar de titel en komen duizenden gepassioneerde fans samen voor het muzikale hoogtepunt van het jaar. Enkele van hen worden in deze documentaire aan het woord gelaten, onder wie de Engelse fanclubvoorzitter Alasdair, de Duitse journalist Jan en de Amerikaanse blogger William.Eurovisions, La Une 22u30 – 23u30

Bulgaarse punten komen van Boryana Gramatikova

Via de officiële twitterpagina van de Bulgaarse omroep kwam het nieuws dat Boryana Gramatikova op zaterdag 13 mei de Bulgaarse punten van de vakjury zal voorlezen.

Slecht nieuws bij de bookmakers…

Morgenavond is er een nieuwe aflevering van ‘De Bookmakers’ hier bij Eurosongland maar vandaag blikken we al eens snel op hoe de stand van zaken is met Blanche. Zoals we weten heeft Blanche afgelopen zondag geen al te goede beurt gemaakt tijdens haar eerste repetitie. Bij de bookmakers stond ze op een vijfde plaats voor haar repetitie maar ze is weggezakt naar een negende plaats. Morgen het volledige verslag.

Stem op jouw favoriet

Eurosongland organiseert dit jaar een online poll om te kijken wie de favorieten zijn van de bezoekers. Per halve finale kan je je favoriet aanduiden en volgende week worden de resultaten bekend gemaakt. Stemmen voor de eerste halve finale kan hier, stemmen voor de tweede halve finale kan hier

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.