AvondUpdate [Donderdag 04 Mei]

Elke avond sluiten wij bij Eurosongland af met een avondupdate. Wie was er volgens ons top en wie flopte helemaal? Welke vijf kandidaten zijn de favorieten van David en wat staat er morgen allemaal nog op het programma?

De topper en flopper van de dag

De topper van de dag
De topper van de dag is volgnes ons Norma John uit Finland. Het duo brengt tijdens de eerste halve finale een donker nummer. Blackbird is intiem en wordt goed gezongen door Leena. Het is een kwalitatief nummer dat steeds meer en meer wordt gesmaakt. Bij de bookmakers is Finland gestegen naar de negende plaats. Het verslag van de tweede repetitie van Finland kan je hier terugvinden. 
De flopper van de dag
Voor de tweede keer is Cyprus de flopper van de dag. Hovig zong en danste beter dan de vorige repetitie maar het is nog niet voldoende. We hopen dat het volgende keer, wanneer het voor de punten is beter gaat voor Hovig. Het verslag van de tweede repetitie van Cyprus kan je hier terugvinden. 
De andere kandidaten:
Er waren nog dertien andere landen die repeteerden vandaag. Dat is in volgorde van repetitie: Zweden, Georgië, Albanië, Australië, België, Montenegro, Azerbeidzjan, Portugal, Griekenland, Polen, Moldavië, IJsland en Tsjechië.

De top vijf van David.

05. Bulgaria Bulgarije: Kristan Kostov – Beautiful Mess
04. Austria Oostenrijk: Nathan Trent – Running On Air
03. Italia Italië: Francesco Gabbani – Occidentali’s Karma
02. Belgia België: Blanche – City Lights 
01. Danemarca Denemarken: Anja Nissen – Where I Am
Heb jij ook een top vijf en wil je die delen met de rest van de wereld? Stuur hem dan door naar eurosongland@gmail.com. 

Morgen in Eurosongland.

Morgen mogen er veertien landen voor de tweede keer hun nummer repeteren op het grote podium in Kiev. Artsvik uit Armenië mag om 9:00 beginnen met repeteren en Alma uit Frankrijk sluit de dag af om 18:10. Ook deze landen repeteren morgen: Slovenië, Letland, Servië, Oostenrijk, Macedonië, Malta, Roemenië, Oekraïne, Italië, Spanje, Duitsland en Verenigd Koninkrijk.
Volg onze Facebook- en Twitterpagina om steeds up to date te zijn!

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.