Avondupdate [30 April 2017]

Elke avond sluiten wij bij Eurosongland af met een avondupdate. Wie was er volgens ons top en wie flopte helemaal? Welke vijf kandidaten zijn de favorieten van Els en wat staat er morgen allemaal nog op het programma?

De topper en de flopper van de dag

De topper van de dag:
Australia rehearsalsNegen landen hebben vandaag voor de eerste keer gerepeteerd en om eerlijk te zijn was het niet moeilijk om de beste kandidaat te selecteren. De topper van de dag is dan ook de Australiër Isaiah. Met zijn nummer Don’t Come Easy behaalde hij wel niet het niveau van de studioversie maar hij was wel de enige die een compleet plaatje afleverde vandaag. Bij Zweden was dit ook wel maar dat zijn we van hen gewoon. Het is de derde keer dat Australië meedoet aan het Eurovisiesongfestival en vorige jaar kon het land zelfs tweede worden. Dit jaar strijden ze alvast opnieuw mee voor een plaatsje in de top tien.
De flopper van de dag:
Jammer maar helaas voor de Belgen moeten we Blanche de flop van de dag noemen. Ze is volgens de bookmakers en fans één van de topfavorieten om het Eurovisiesongfestival te winnen maar slaagde er vandaag niet in om interactie te maken met de camera en juist te zingen. Ook haar act en belichting komt heel saai over. Voor vandaag is ze dus de flop van de dag maar hopelijk gaat het donderdag veel beter en is ze de topper van de dag.
De andere repetities:
De andere zeven landen die vandaag hebben gerepeteerd waren: Zweden, Georgië, Albanië, Montenegro, Finland, Azerbeidzjan en Portugal. Door op de landen te klikken kan je het verslag herlezen.

De top vijf van Els

05. Portugalia Portugal: Salvador Sobral – Amar pelos dois
04. Belgia België: Blanche – City Lights
03. Suedia Zweden: Robin Bengtsson – I Can’t Go On 
02. Australia Australië: Isaiah – Don’t Come Easy
01. Italia Italië: Francesco Gabbani – Occidentali’s Karma
Heb jij ook een top vijf en wil je die delen met de rest van de wereld? Stuur hem dan door naar eurosongland@gmail.com. 

Morgen in Eurosongland

Morgen staan er opnieuw negen landen klaar om het beste van zichzelf te geven tijdens hun eerste repetitie. De repetities starten om 09 uur met Griekenland. Letland mag de tweede repetitiedag afsluiten om 15u40. Ook Polen, Moldavië, IJsland, Tsjechië, Cyprus, Armenië en Slovenië mogen repeteren.
Volg onze Facebook- en Twitterpagina om steeds up to date te zijn!

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.