🇲🇹 Alles over de tweede repetitie van Sarah Bonnici.

🇲🇹 Alles over de tweede repetitie van Sarah Bonnici.

Malta opent dit jaar de tweede halve finale. Sarah Bonnici won de nationale voorronde met Loop. Hier ontdekt u alles over de tweede repetitie.

Ook de tweede repetitieronde verloopt achter gesloten deuren en dus zijn wij aangewezen op de berichten die naar buitenkomen van de EBU en de omroep zelf.

De zesde dag van de repetities wordt geopend door Sarah Bonnici uit Malta. De belangrijkste dansroutine is grotendeels hetzelfde als in de videoclip, behalve dat deze op sommige plaatsen een beetje is vergroot voor het podium. MAAR de danspauze heeft een herwerking ondergaan – het heeft nog steeds de omslag, maar met extra shirtverwijdering door de vier mannelijke achtergronddansers, en ook… blinddoeken. Er is een zeer indrukwekkende schouderlift in salsastijl. Qua kledij draagt Sarah een sprankelend zilveren bodysuit en THE CUBES krijgen hun eerste LED-actie van de dag. Tijdens de grote noot van Sarah is er ook pyro te zien.

Net zoals de eerste halve finale wordt de tweede halve finale geopend door een typische girlpop. Al is dit wel een betere opener dan Cyprus. Dit lied blijft bij ons beter hangen dan Cyprus of Luxemburg. Naar de finale? Het is een sterke halve finale dus wij vrezen van net niet.

⭐⭐⭐

Malta nam begin jaren 70 driemaal deel aan het Eurovisiesongfestival maar trok zich omwille van tegenvallende resultaten terug van het Eurovisiesongfestival. Pas in 1991 maakte het land een comeback. Met twee keer een tweede plaats kon Malta de overwinning al ruiken. Dit jaar probeert Sarah Bonnici met haar lied Loop de finale te bereiken. Zij mag volgende week donderdag de tweede halve finale openen. Ontdek meer over de Maltese inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto EBU Foto’s Midden Corinne Cumming & Sarah Louise Bennett & Alma Bengtsson | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.