🇸🇲 Alles over de tweede repetitie van Megara.

🇸🇲 Alles over de tweede repetitie van Megara.

Het kleine San Marino wordt dit jaar vertegenwoordigt door de Spaanse groep Megara en het lied 11:11. Hier ontdekt u alles over de tweede repetitie.

Ook de tweede repetitieronde verloopt achter gesloten deuren en dus zijn wij aangewezen op de berichten die naar buitenkomen van de EBU en de omroep zelf.

Megara uit San Marino maakt de hele arena wakker met hun rockanthem 11:11. Megara is nog steeds in de roze en zwarte vacht die we bij Una Voce per San Marino zagen, maar een iets ander ontwerp met toegevoegde zebrastrepen. De LED-muur toont een roze en zwarte animatie met veel griezelige bomen en draken die aanvoelen als een sprookje. Het geheel komt samen als een heel samenhangend stukje enscenering dat leuk, opbeurend en heel LUID aanvoelt. Er loopt een hele leuke dansroutine door dit hele optreden, die we normaal niet zien bij grote rockbands, maar Megara is hier zeker om te entertainen – er is zelfs een moment aan het einde waarop Kenzy haar bontjas uittrekt om een nieuwe outfit met roze PVC-pantser met een dinosaurusruggengraat. We zijn ook blij om te kunnen melden dat de flamencodanspauze uit de officiële video Malmö heeft bereikt, waarbij de twee dansers van Megara hun bontjassen uittrekken om skeletbodysuits en bontlaarzen te onthullen.

San Marino heeft de grootste voorronde voor het Eurovisiesongfestival georganiseerd. Het is dan wel jammer dat het niveau van de inzending maar gewoontjes is. Megara heeft meer in hun mars en hopen dat we ze binnenkort met een betere inzending komen. Wij zien dit eindigen in de halve finale en eerder helemaal onderaan.

Het kleinste land dat deelneemt aan het Eurovisiesongfestival is San Marino. In 2008 nam het land voor het eerst deel en slaagde in zijn dertien deelnames erin om drie keer de finale te halen. Het beste resultaat dateert van 2019 toen Serhat negentiende werd met Say Na Na Na. Dit jaar won de Spaanse groep Megara de nationale voorronde Una Voce per San Marino met het lied 11:11. Ontdek meer over de Letse inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto Corinne Cumming/EBU Foto’s Midden Corinne Cumming & Sarah Louise Bennett | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.