🇬🇪 Alles over de tweede repetitie van Nutsa Buzaladze.

🇬🇪 Alles over de tweede repetitie van Nutsa Buzaladze.

De Georgische Nutsa Buzaladze werd door de openbare omroep van het land intern geselecteerd om het land te vertegenwoordigen. Met het lied Firefighter zal ze als elfde aantreden in de tweede halve finale. Hier ontdekt u alles over de eerste repetitie.

Ook de tweede repetitieronde verloopt achter gesloten deuren en dus zijn wij aangewezen op de berichten die naar buitenkomen van de EBU en de omroep zelf.

Tijd voor Georgië om te repeteren, Nutsa Buzaldze haar dansnummer Firefighter. Ze begint alleen op het podium op een verhoogde sokkel, onder een rode spotlight en ondersteund door rode rokerige graphics. Aan het einde van het eerste couplet komen er vier mannelijke dansers in het zwart op het podium. Het is een ZEER gepolijste, energieke dansroutine waarbij de LED-graphics door het nummer heen opbouwen tot vonkende vlammenballen. Nutsa’s kledij bestaat uit een glanzende gouden mini-jurk gecombineerd met laarzen – ze mist geen noot, ondanks de energieke routine. PYRO-UPDATE: VEEL. VLAMMEN!

Samen met Letland wacht Georgië al heel lang om nog te mogen deelnemen aan het Eurovisiesongfestival. Dit jaar komt Georgië met een typische eurovisiesong vol vuur en passie. Dit zou volgens ons toch wel de finale moeten halen.

⭐⭐⭐

Georgië neemt sinds 2007 deel aan het Eurovisiesongfestival en enkel in 2009 waren ze niet aanwezig omdat het lied werd geweigerd door de EBU. Het land heeft nog nooit een overwinning behaald op het festival en kon zich sinds 2017 ook niet meer plaatsen voor de finale. Hiermee is het samen met Letland het langst aan het wachten op deelname aan de finale. Dit jaar selecteerde de openbare omroep Nutsa Buzaladze intern om het land te vertegenwoordigen met Firefighter.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto Corinne Cumming/EBU Foto’s Midden Corinne Cumming & Sarah Louise Bennett | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.