🇺🇦 Alles over de tweede repetitie van alyona alyona & Jerry Heil.

🇺🇦 Alles over de tweede repetitie van alyona alyona & Jerry Heil.

Alyona Alyona & Jerry Heil wonnen in februari de Oekraïense voorronde Vidbir met hun lied Teresa & Maria. In de eerste halve finale mogen zij als vijfde aantreden. Hier ontdekt u alles over de tweede repetitie.

Ook de tweede repetitieronde verloopt achter gesloten deuren en dus zijn wij aangewezen op de berichten die naar buitenkomen van de EBU en de omroep zelf.

Ze hebben de act zeker naar een hoger niveau getild ten opzichte van hun optreden in Vidbir, met onze tweede on-stage rock van de dag. Dit is meer een rotsachtige helling, zoals een mix van TEYA DORA’s rock en Brunette’s prop van vorig jaar. Jerry Heil beklimt hem , waarna alyona alyona rechts van het podium tevoorschijn komt om haar rap-intermezzo met hart en ziel af te leveren. Alles hieraan – de etherische, zwevende jurk van Jerry Heil, de schimmige figuren op de LED-muur, de achtergrondzang van het koor, voelt beklijvend aan.

Oekraïne weet steeds de kijker bij de keel te grijpen en niet meer te lossen tot het eind van het nummer. Of je het nummer nu goed of slecht vind, de sfeer van het lied neemt je vast en laat niet meer los, ook dit lied. alyona alyona & Jerry Heil zijn sowieso zeker van een plaats in de finale en een topnotering.

⭐⭐⭐⭐

Oekraïne nam in 2003 voor het eerst deel aan het songfestival en groeide uit tot het populairste land van de wedstrijd. In de twintig jaar dat het land deelneemt won het driemaal de wedstrijd en plaatste zich steeds voor de finale. Ondanks de oorlog met Rusland slaagt de Oekraïense openbare omroep om een kandidaat te selecteren en deel te nemen aan de wedstrijd. Dit jaar won het duo alyona alyona & Jerry Heil de nationale voorronde Vidbir. Samen brengen ze het lied Teresa & Maria in de halve finale. Ontdek meer over de Oekraïense inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto EBU Foto’s Midden Alma Bengtsson & Sarah Louise Bennett | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.