🇺🇦 Alles over de eerste repetitie van alyona alyona & Jerry Heil.

🇺🇦 Alles over de eerste repetitie van alyona alyona & Jerry Heil.

De eerste repetitie van het Oekraïense duo alyona alyona & Jerry Heil is afgewerkt. Hier ontdekt u alles over de eerste repetitie.

Ze hebben de enscenering zeker naar een hoger niveau getild ten opzichte van hun optreden in Vidbir, met onze tweede on-stage rock van de dag. Dit is meer een rotsachtige helling, zoals een mix van TEYA DORA’s rock en Brunette’s prop van vorig jaar. Jerry Heil beklimt hem , waarna alyona alyona rechts van het podium tevoorschijn komt om haar rap-intermezzo met hart en ziel af te leveren.

Alles hieraan – de etherische, zwevende jurk van Jerry Heil, de schimmige figuren op de LED-muur, de achtergrondzang van het koor, voelt beklijvend aan.

@eurovision

Ukraine’s @Альона Альона & @Jerry Heil are born to perform 🇺🇦 #Eurovision2024

♬ original sound – Eurovision

Oekraïne nam in 2003 voor het eerst deel aan het songfestival en groeide uit tot het populairste land van de wedstrijd. In de twintig jaar dat het land deelneemt won het driemaal de wedstrijd en plaatste zich steeds voor de finale. Ondanks de oorlog met Rusland slaagt de Oekraïense openbare omroep om een kandidaat te selecteren en deel te nemen aan de wedstrijd. Dit jaar won het duo alyona alyona & Jerry Heil de nationale voorronde Vidbir. Samen brengen ze het lied Teresa & Maria in de halve finale. Ontdek meer over de Oekraïense inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto EBU Foto’s Midden EBU | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.