🇵🇱 Alles over de eerste repetitie van Luna.

🇵🇱 Alles over de eerste repetitie van Luna.

De eerste repetitie van de Poolse Luna is afgewerkt. Hier ontdekt u alles over de eerste repetitie.

De volgende die gaat repeteren is de Poolse LUNA, een zanger, songwriter en theaterartiest uit Warschau. Het is drie minuten vrolijke inspo-pop met een superpakkend refrein. Qua setting wordt LUNA op het podium onthuld tussen twee enorme neon schaaktorens die over het podium rollen. Ze draagt ​​een glimmende PVC-achtige rode cape met enorme puntige schouders. De cape wordt verwijderd om een ​​lange witte jurk met rode hoorns te onthullen. De rok verdwijnt dan naar, en de uiteindelijke look is een witte korte broek. LUNA heeft ook drie gezichtsloze achtergronddansers in respectievelijk zwart, wit en rood, en er is een geweldig moment waarop ze op de LED-vloer ligt en op een rood paard lijkt te rijden. Enorme sci-fi schaaksfeer en een heel slim stukje visueel theater.

@eurovision

Poland’s @LUNA 🌙 is queen of the castle on the Malmö rehearsal stage 🇵🇱 #Eurovision2024

♬ original sound – Eurovision

In 1994 nam Polen voor het eerst deel aan het Eurovisiesongfestival en behaalde toen zijn beste resultaat ooit op de wedstrijd met een tweede plaats. In de jaren die volgenden werd het resultaat nooit meer geëvenaard. Dit jaar organiseerde de Poolse openbare omroep TVP een interne selectie om Luna te selecteren voor het Eurovisiesongfestival met het lied The Tower. Ontdek meer over de Poolse inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto EBU Foto’s Midden EBU | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.