🇮🇪 Alles over de eerste repetitie van Bambie Thug.

🇮🇪 Alles over de eerste repetitie van Bambie Thug.

De eerste repetitie van de Ierse Bambie Thug is afgewerkt. Hier ontdekt u alles over de eerste repetitie.

Bambie zit in een kring van kaarsen en draagt ​​een zwarte jurk met een tuturok en schouderhoorns. Hun gebruikelijke dramatische witte gezichtsmake-up is bedekt met haar dat in een gewei is gestyled. Er is ook een danser met ontbloot bovenlijf die centaur-vibes geeft, die Bambie begeleidt in een of andere balletchoreografie. In het laatste deel gaat de kaarscirkel omhoog en wordt de grote screamo-afwerking afgesloten met een grafische achtergrond van CROWN THE WITCH. Puur Eurovisietheater en een bewijs van de diversiteit aan muziekstijlen die we dit jaar op het Eurovisie Songfestival gaan zien.

Bij de Ierse inzending zien we ook een laagje rook op de vloer en zijn de eerste pyrovlammen te zien.

@eurovision

@Bambie has cast hues of Doomsday Blue onto the Malmö Arena stage 🇮🇪 #Eurovision2024

♬ original sound – Eurovision

Sinds 1965 neemt Ierland deel aan het Eurovisiesongfestival en kon in deze jaren zevenmaal de wedstrijd winnen. Hiermee heeft Ierland een gedeeld record met Zweden. De laatste jaren gaat het een stuk slechter met de resultaten van Ierland. In de nationale voorronde werd Bambie Thug aangeduid als winnaar. Hen mag het land vertegenwoordigen met het lied Doomsday Blue. Ontdek meer over de Ierse inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto EBU Foto’s Midden EBU | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.