Vandaag in Stockholm: Woensdag 4 mei 2016.

Goedemorgen!

Dag drie van de repetities vandaag. Alle artiesten van de eerste halve finale hebben gisteren en eergisteren mogen repeteren en vandaag volgen de eerste tien landen van de tweede halve finale. De rechtstreekse concurrenten van Laura Tesoro (België). Topfavoriete Dami Im uit Australië mag vandaag ook voor de eerste keer repeteren en ze sluit zelfs af. Elke repetitie duurt zo’n 30 minuten en zal gevolgd worden door een persconferentie van 20 minuten. Er is een middagbreak om 12:30 en een break om 15:30.

Een overzicht:
Letonia Justs – Heartbeat
Repetitie: 10:00 – 10:30
Persconferentie: 12:10 – 12:30
Polonia Michal Szpak – Color of Your Life
Repetitie: 10:40 – 11:10
Persconferentie: 12:50 – 13:10
Elveția Rykka – The Last of Our kind
Repetitie: 11:20 – 11:50
Persconferentie: 13:30 – 13:50
Israel Hovi Star – Made of Stars
Repetitie: 12:00 – 12:30
Persconferentie: 14:10 – 14:30
Belarus Ivan – Help to Fly
Repetitie: 13:40 – 14:10
Persconferentie: 15:50 – 16:10
Serbia Sanja Vučić – Goodbye
Repetitie: 14:20 – 14:50
Persconferentie: 16:30 – 16:50
Irlanda Nicky Byrne – Sunlight
Repetitie: 15:00 – 15:30
Persconferentie: 17:20 – 17:40
Republica Macedonia Kaliopi – Dona
Repetitie: 16:00 – 16:30
Persconferentie: 18:10 – 18:30
Lituania Donny Montell – I’ve Been Waiting For This Night
Repetitie: 16:40 – 17:10
Persconferentie: 18:55 – 19:15
Australia Dami Im – Sound of Silence
Repetitie: 17:20 – 17:50
Persconferentie: 19:40 – 20:00

In de loop van de dag wordt dit artikel aangevuld met beeldmateriaal. Voor meer informatie over het verloop van de repetities kan u terecht in onze liveblog Direkt I Stockholm of in de rubriek Live in Stockholm. Het kleine nieuws vertellen we vanavond in Klein nieuws (online om 20:00) en een round-up van vandaag krijg je rond 22:30 in onze avondupdate. Vandaag gaan we ook eens kijken wie de bookmakers voorspellen als winnaar voor het komende Eurovisiesongfestival (online om 16:00).

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.