Vandaag in Malta avondeditie

Vandaag was een niet onbelangrijke dag voor 8 van de 16 kandidaten; zij mochten zich immers wagen aan hun eerste auditie. Uiteraard ging dat gepaard met de nodige stressmomenten en soms met een tikkeltje onzekerheid, zoals jullie wellicht al gemerkt hebben in onze vorige berichten én filmpjes.

Starten deden we om 10u met Nederland. Elke kandidaat kreeg een ruime 40 minuten om alvast het beste van zichzelf te geven én te bewijzen het waard te zijn hun land te vertegenwoordigen. Noemenswaardige problemen waren er niet, buiten het feit dat Bulgarije en Armenië last-minute onderling gewisseld hebben met hun omvangsuur. Dit wegens de late levering van de rekwisieten van Armenië. Maar het moet gezegd: voor alles een oplossing, en dat gezegde was ook hier van toepassing. Naast deze 3 landen, mochten ook de deelnemers van Zweden, Rusland, Italië, Oekraine en Cyprus hun stembanden alvast opwarmen.

Ook morgen belooft het een drukke dag te worden. Dan mogen de andere 8 deelnemers zich wagen aan hun repetitie. Deze zijn (in volgorde van repetitie) Georgie, Montenegro, Kroatie, San Marino, Servie, Slovenie, Malta en Wit-Rusland. Wij kijken er alvast naar uit.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.