Vanavond op tv

Telefacts Laat: De vrouw achter de baard – VTM 22.10

Tom Neuwirth werd geboren in een dorp aan de voet van de Oostenrijkse Alpen. Wanneer hij op zijn stiletto’s de lokale slager binnenwandelt, wordt ze getrakteerd op haar eigen ‘Wurst’: “Een mooi exemplaar met een pikante toets”, lacht de slager. Conchita laat het zich wel gevallen. De cameraploeg volgt Conchita tijdens een bezoek bij haar ouders. Herr en Frau Neuwirth hebben een pension, kleden zich in traditionele Oostenrijkse klederdracht, maar zijn vooral enorm open van geest. “Tom was altijd anders. Als kind kleedde hij zich graag in vrouwenkleren, hij heeft zelfs zijn eigen kostuumatelier hier op zolder”, vertelt mama Helga. Conchita heeft veel fans, maar ook enorm veel tegenstanders. Haar reactie: “Het zal me worst wezen wat ze denken. Het gaat tenslotte om de innerlijke mens”.

In de reportage praat Conchita vrijuit over haar jeugd, haar geaardheid en haar missie om de wereld wat ruimdenkender te maken. De cameraploeg volgt haar gedurende de laatste weken in aanloop naar het Eurovisiesongfestival.

Best of 2013 – OUTTV 21.35

Het Eurovisie Songfestival komt er weer aan en in aanloop naar dit muziekfestijn blikt OUTTV terug op voorgaande edities. Met in deze aflevering een compilatie van de beste optredens van 2013.

Copenhagen Calling – OUTTV 22.25

OUTtv is natuurlijk ook dit jaar weer aanwezig bij het Songfestival. We brengen verslag uit van alle roddels, repetities en feestjes vanuit Kopenhagen.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.