Presentatoren en podium junior Eurovisiesongfestival 2023 bekend gemaakt.

Presentatoren en podium junior Eurovisiesongfestival 2023 bekend gemaakt.

De Franse openbare omroep France Télévisions heeft bekend gemaakt wie de wedstrijd zal presenteren, op welk podium de 16 artiesten zullen aantreden en waar de openingsceremonie zal plaatsvinden.

France Télevisions

Het podium is 30 meter breed en 12 meter hoog en is gevormd in vleugels. Met achterliggende gedachte is creatief, inbeelden en de vleugels uitstrekken.

Openingsceremonie

De openingsceremonie vindt plaats op 20 november in Hotel Negresco. Een luxehotel dat zijn ontstaan kende in 1913. Alles zal live te volgen zijn via France 4 en via het YouTube kanaal van het junior Eurovisiesongfestival.

Tijdens de openingsceremonie zullen alle 16 artiesten aantreden op de rode loper. Er zal ook geloot worden wie de wedstrijd mag openen, sluiten en op welke startplaats Frankrijk zal aantreden.

Presentatoren

Het junior Eurovisiesongfestival zal gepresenteerd worden door Olivier Minne en Laury Thilleman. Olivier Minne is een bekende presentator in Frankrijk. Zo presenteert hij Ford Boyard en was hij commentator van het Eurovisiesongfestival tussen 1995 en 1997. In 2021 was hij één van de vier presentatoren van het junior Eurovisiesongfestival.

Laury Thilleman is Miss France 2011 en begon daarna een carrière in de media. Ze presenteert verschillende programma’s op France Télévisions.

Junior Eurovisiesongfestival vindt plaats op zondag 26 november 2023.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.