Klein nieuws [4 Mei].

Vandaag werden er opnieuw tien repetities afgewerkt in de Goben arena in Stockholm. Deze keer niet van de eerste halve finale maar de eerste tien van de tweede halve finale. Tussen al de repetities was er ook nog ander nieuws te rapen van het Eurovisiesongfestival en dat hebben we samen gebundeld in onze Klein Nieuws.

#Eurovision

De Twittergebruikers onder ons zullen het al gemerkt hebben wanneer ze #eurovision hebben gebruikt dat er achter de hastag nu ook het typische Eurovisiehartje erachter komt. Het is nog niet bekend of dat de hashflags ook dit jaar zal terugkeren.

Trijntje Oosterhuis heeft de Nederlandse punten

Vandaag maakte de Nederlandse omroep AVROTROS bekend dat Trijntje Oosterhuis de Nederlandse punten zal bekend maken tijdens de grote finale op zaterdag 14 mei. Vorig jaar nam Trijntje Oosterhuis deel voor Nederland met Walk Along. Ze strandde op een dertiende plaats in de halve finale.

Nieuw jurylid in Zweden

SVT, de Zweedse omroep heeft vandaag laten weten dat Wiktoria (foto) uit de Zweedse vakjury is gezet. Ze wordt vervangen door Lisa Ajax. De reden voor de wissel is dat Wiktoria al deel had genomen aan het Zweedse programma waar ze de inzendingen voor dit Eurovisiesongfestival becommentariëerd worden en dat er punten geven worden. Zo waren de punten van Wiktoria al bekend en dat mag niet.

Stockholm Calling

Vanavond kunnen de eurovisiefans hun televisie weer aanzetten op OUTTV, de lifestyle zender van Vlaanderen en Nederland. De zender brengt vanavond de eerste aflevering van Stockholm Calling (zie video). En om als afsluiter brengt de zender ook nog het beste van het Eurovisiesongfestival in 2015. 
Stockholm Calling is er om 21:55 en Eurovision, Best of is er om 22:30.

OUTtv is te ontvangen in Vlaanderen via Telenet digital tv – Play & Play More op kanaal 551 en in Nederland via Ziggo (kanaal 129), Caiway (kanaal 139), KPN (kanaal 315) en via kleine operatoren.Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.