Klein nieuws [11 Mei 2016]

Gisteren was er de eerste halve finale en morgen is er de tweede halve finale. Vandaag worden er nog twee repetities afgewerkt. Tussen alles door was er ook nog ander nieuws over het Eurovisiesongfestival en dat hebben wij gebundeld.

Umesh Vangaver geeft de 12 punten.Komende zaterdag zal de Belgische vakjurypunten voorgelezen worden door Umesh Vangaver. Umesh is voornamelijk bekend van het programma De Biker Boys, dat uitgezonden werd in 2014. Enkele weken geleden kreeg hij bij één trouwens een eigen programma Umesh Pop-Up Teevee en dat loopt nog steeds op dinsdag. 


Bekende Nederlanders lusten Jüri rauw.

Afbeeldingsresultaat voor Estland eurovision 2016Bekend Nederland zat gisteren te kijken naar de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. Vooral de Estse inzending, Jüri Pootsmann met het nummer Play deed de bekende Nederlanders tweeten.
Een bloemlezing:
Viktor Brand: “Deze jongen is dus een oude ziel in een verkeerd lichaam. Snap je?”Harm Edens: “Hij is gewoon een beetje… ENG… als hij zingt.”
Maurice Wijnen: “Eén knipoog is al twijfelachtig, maar twee is een grof schandaal Juri.”
Journalist Kustaw Bessems: “‘Een rustige jongeman, beetje op zichzelf’, aldus een buurvrouw, die niet kon vermoeden dat zijn vriesvak vol menselijke resten lag.”


Resultaten Eurovision Poll 2016

België heeft de Eurovision Poll 2016 gewonnen met 26% van de stemmen. Op de tweede plek staat de Australische Dami Im met 24%. De top drie wordt gesloten door Servië met 15%.


Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.