Klein nieuws [01 Mei]

Tijdens de twee weken voor het Eurovisiesongfestival gebeuren er veel dingen. Soms kleine gebeurtenissen en soms grote. Vanaf vandaag tot 13 mei bundelen wij al het nieuws in één rubriek.

Lee Lin Chin leest Australische punten voor.

SBS One, de Australische omroep die instaat voor het Eurovisiesongfestival heeft bekend gemaakt dat Lee Lin Chin de Australische punten mag voorlezen. We zagen Lee Lin Chin in 2015 voor de eerste keer de Australische punten voorlezen. Vorig jaar gaf Australië haar twaalf punten aan België, hopelijk dit jaar opnieuw.

En in Duitsland is dat Barbara Schoneberger

Afbeeldingsresultaat voor BARBARA SCHÖNEBERGEREn ook de Duitse omroep ARD heeft bekend gemaakt wie de Duitse vakjurypunten mag voorlezen. De keuze viel niet onverwacht op Barbara Schoneberger, de presentatrice die de Duitse voorronde presenteerde en sinds 2015 de Duitse punten voorleest. De Duitsers bouwen elk jaar een groot feest rond het Eurovisiesongfestival en dit jaar gaat het door op het Reeperbahn in Hamburg. 

Stem op jouw favoriet

Eurosongland organiseert dit jaar een online poll om te kijken wie de favorieten zijn van de bezoekers. Per halve finale kan je je favoriet aanduiden en volgende week worden de resultaten bekend gemaakt. Stemmen voor de eerste halve finale kan hier, stemmen voor de tweede halve finale kan hier

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.