AvondUpdate [Maandag 01 Mei]

Elke avond sluiten wij bij Eurosongland af met een avondupdate. Wie was er volgens ons top en wie flopte helemaal? Welke vijf kandidaten zijn de favorieten van Max en wat staat er morgen allemaal nog op het programma?

De topper en de flopper van de dag

De topper van de dag:
Dag twee van de repetities en na Australië gisteren bekronen we vandaag IJsland tot de topper van de dag. Svala staat alleen op het podium om haar nummer kracht bij te zetten. Qua act was er weinig te zien in haar eerste repetitie maar de zang mag toch wel groots te noemen zijn. Ook de samenhang met de achtergrondzangeressen is subliem gebracht. IJsland zit al twee jaar niet in de finale maar met wat we vandaag toch hebben gezien moet het lukken om IJsland terug in de finale te krijgen.
De flopper van de dag:
Een flopper van de dag kiezen is nooit gemakkelijk maar vandaag gaat de bedenkelijke eer naar Hovig uit Cyprus. Zijn zang was vandaag nog niet uitmuntend en aan de moeilijke choreografie moet er toch nog gewerkt worden. Zelf beseffen ze dat ook en zeiden in de persconferentie dat ze er aan zullen werken. Hopelijk gaat het donderdag beter!
De andere repetities:
De andere zeven landen die vandaag hebben gerepeteerd waren: Griekenland, Polen, Moldavië, Tsjechië, Armenië, Slovenië en Letland. Door op de landen te klikken kan je het verslag herlezen.

De top vijf van Max

05. Germania Duitsland: Levina – Perfect life
04. Suedia Zweden: Robin Bengtsson – I Can’t Go On 
03. Republica Macedonia Macedonië: Jana Burčeska – Dance Alone
02. Italia Italië: Francesco Gabbani – Occidentali’s Karma
01. Belgia België: Blanche – City Lights
Heb jij ook een top vijf en wil je die delen met de rest van de wereld? Stuur hem dan door naar eurosongland@gmail.com. 

Morgen in Eurosongland

Morgen staan er opnieuw negen landen klaar om het beste van zichzelf te geven tijdens hun eerste repetitie. De repetities starten om 09 uur met Servië. Ierland mag de derde repetitiedag afsluiten om 15u40. Ook Oostenrijk, Macedonië, Malta, Nederland, Roemenië, Hongarije en Denemarken mogen repeteren.
Volg onze Facebook- en Twitterpagina om steeds up to date te zijn!

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.