Junior LIVE: De presentatoren van de show.

Een Junior Eurovisiesongfestival zonder presentatoren zou maar een zielig zicht zijn en daarom koos de Maltese omroep TVM voor een duo. Valerie Vella en Ben Camille zullen morgennamiddag onze gastvrouw en gastheer zijn. Valerie Vella is een bekende Maltese presentatrice die al 22 jaar voor TVM werkt. Ze was trouwens ook twee jaar delegatiehoofd voor de Maltese inzending. In 2009 en 2010 was Valerie Vella de commentator voor het Eurovisiesongfestival en sinds 2009 doet ze ook commentaar voor het Junior Eurovisiesongfestival in Malta. Valerie Vella presenteerde ook drie jaar de Maltese voorronde voor het Eurovisiesongfestival. Dus we mogen stellen dat Valerie ervaring heeft met het Eurovisiesongfestival als met het Junior Eurovisiesongfestival.

Naast een sterke vrouw staat er ook een sterke man, zo had men gedacht bij TVM. Ben Camille is één van de meest populaire acteurs en presentatoren van Malta op dit moment. Hij speelt momenteel mee in ‘Strada Stretta’, de populairste serie op de Maltese televisie. Bij de mensen die de nationale voorronde voor het Eurovisiesongfestival dit jaar in Malta hebben gevolgd zal Ben geen onbekende zijn. Hij presenteerde toen de voorronde.
Vandaag repeteren Valerie en Ben twee keer de show van morgen en morgennamiddag kunnen wij ze dan echt aan het werk zien.


Foto: TVM

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.