Junior Eurovision LIVE: Heerst er een vloek over Bulgarije?

Dat het een geen positieve week was voor de delegatie van Bulgarije staat als een paal boven water. Het ene na het andere zit er tegen.
  • Bulgarije loot nummer 2
Vorige zondag werd er geloot voor de startpositie voor het aantreden op het Junior Eurovisiesongfestival in Malta. Bulgarije lootte het nummer twee. Op het grote festival zijn al heel wat topfavorieten door deze startpositie niet hoog geraakt. Bij de juniorversie lag dit in de beginjaren anders. Op het eerste festival won Dino vanop de startpositie 2 maar de laatste tijd stelt ook dat heel weinig voor. Bulgarije behoort tot de topfavorieten maar die startpositie zal hen waarschijnlijk parten spelen.
  • Krisia was ziek
Gelukkig kunnen we al beter nieuws melden over Krisia, zij was afgelopen donderdag ziek op het podium verschenen. Hierdoor zong Krisia enkel een paar strofes mee en werkte ze haar choreo op een stroeve manier af. Op dit moment zou ze aan de betere hand zijn.
  • Bulgarije mocht gisteren twee maal optreden
Ook gisteravond tijdens de juryfinale was er geen goed nieuws uit het kamp van Bulgarije. Toen Krisia haar inzending aan het vertolken was viel plots het licht uit en bleven ze een uur in het donker zitten. Nadat de stroompanne was opgelost mocht Krisia haar optreden voor de tweede keer doen. Hopelijk hebben de juryleden uit de verschillende landen geen onderscheid in gemaakt.

Wij kunnen dus zeggen dat de delegatie van Bulgarije geen plezante week achter de rug heeft. Maar je weet wat zeggen: “een slechte generale repetitie belooft een goed concert”.
Share

Geef een antwoord

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.