Malmö Vandaag| Zaterdag 27 april 2024.

Malmö Vandaag| Zaterdag 27 april 2024.

Afgelopen dagen zijn er al enkele delegaties afgezakt naar de Zweedse stad Malmö om te repeteren op het grote podium van het Eurovisiesongfestival 2024. Vandaag starten de eerste individuele repetities.

In de Malmö Arena worden vandaag de eerste zeven artiesten verwacht voor hun eerste individuele repetitie. Voor elke repetitie krijgt elke delegatie instructies over veiligheid, wordt de kleedkamer voorgesteld en is er een ‘In-Ear Monitoring Repetitie’ (het oortje). Dan wordt elke delegatie begeleidt naar het podium waarbij iedereen 30 minuten krijgt om hun inzending te repeteren. Meestal zal elke inzending driemaal gezongen worden.

Na de 1e repetitie gaat elke delegatie naar de kijkzaal, om de opname van de repetitie te bekijken. Hier worden eventuele wijzigingen op het gebied van visuals, camerawerk, choreografie, etc. besproken.

Repetitieschema 27 april 2024

Alle repetities van vandaag verlopen achter gesloten deuren maar met het nieuws die we binnenkrijgen houden we jullie op de hoogte.

Bij 12Points houden wij jullie op de hoogte van het reilen en zeilen van de voorbereidingen van het Eurovisiesongfestival 2024. Naast het nieuws van de repetities is er ook een avondupdate op onze Instagram en de reeksen ‘De bookmakers’ en ‘Tv-Tip’ op onze site.

Volg zeker onze sociale media om op de hoogte te blijven van al het nieuws van het Eurovisiesongfestival.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.