Het kleine nieuws van vrijdag 22 mei.

We kennen alle 27 deelnemende landen aan het de finale van het 60ste Eurovisiesongfestival sinds gisteren. Daarnaast hebben wij nog wat klein nieuws bij elkaar gesprokkeld voor onze laatste editie van “Het kleine nieuws”.Walid leest de Belgische punten voor.

Het was een goed en lang bewaard geheim wie de Belgische punten zou geven morgen. De RTBF heeft gekozen voor Walid, de co-presentator van The Voice Belgique en radiodj bij La Premiere. In Vlaanderen is hij bijna niet gekend. Morgen kan u de volledige lijst vinden bij Eurosongland.

600.000 kijkers voor tweede halve finale.

600.285 kijkers hebben gisteren de tweede halve finale gezien via het Vlaamse één. De show had een marktaandeel van 25,2 % en het zesde programma van de dag. In Nederland hebben er zo’n 853.000 mensen naar de tweede halve finale gekeken via AVROTROS. Het marktaandeel in Nederland was 15,9%.Stem voor u favoriet.

Zoals met de halve finales kan u tot morgenmiddag 18u stemmen voor jouw favoriet. Dat kan u nog steeds doen in ware eurovisiestijl. U kan dit doen door te surfen naar govote.at/f0366f en daar je punten bekend maken. Morgen tussen 20u en 21u maken wij de resultaten bekend.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.