Het kleine nieuws van vrijdag 15 mei.

Het is vrijdag vandaag, het officiële weekend begint en er zijn al vijf dagen van repetities en persconferenties voorbij. Het gaat snel als je je amuseert. 
Maar tussen al dat gerepeteerd en gepraat gaan er soms kleine nieuwtjes verloren. Wij hebben er een paar voor u samen gesprokkeld.
Nieuw album voor Conchita Wurst.

Meer dan een jaar geleden won Conchita Wurst het Eurovisiesongfestival, ook zo lang hebben de fans moeten wachten op haar eerste CD. Deze CD, simpelweg “Conchita” geheten is vanaf vandaag te koop. Op de CD staan 12 nummers waaronder “Heroes” en haar overwinningslied “Rise Like A Phoenix”. De CD is ondermeer te koop via bol.com.

SingAlong

Nederland maakt zich op voor een eurosongfeestje n.a.v. het 60 jaar bestaan van het Eurovisiesongfestival. Het wordt een groot meezingspektakel in de Ziggo Dome waarop Nederlandse en internationale ex-deelnemers uitgenodigd zijn. Iedereen zal kunnen meezingen want de organisatoren stellen de teksten van de nummers op voorhand beschikbaar. Ons land wordt vertegenwoordigd door Sandra Kim (1986).Stem mee.Alle halve finalisten hebben voor de eerste keer gerepeteerd en daarom lanceren wij een peiling. Je kan stemmen in ware Eurovisiestijl. Je doet dat op de volgende, simpele manier:


1) Ga naar volgende links: govote.at/7ee907 (Halve finale 1) en/of govote.at/707c11 (Halve finale 2)

2) Breng je stem uit (12, 10, 8, 7,…)
3) Klik op ‘submit’ en klaar!
Stemmen kan tot maandag 18 mei, 23,59 (voor halve finale 1) en woensdag 20 mei, 23:59 (voor halve finale 2). De eerste tussentijdse resultaten komen er zaterdagavond in de avondupdate.

Straks in de Avondupdate

Rond de klok van half elf is er opnieuw een Avondupdate met:
  • De postcards: hoe zien ze eruit?
  • De Tweede repetitieronde
  • Top vijf van Maro

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.