Het kleine nieuws van maandag 11 mei.

Het grote nieuws van vandaag is bijna allemaal al verteld maar er is ook nog randnieuws. Dat vertellen wij elke avond in onze rubriek “Het kleine nieuws”.Gisteravond, vandaag en morgen komen alle delegaties aan in Wenen. ORF, de gastomroep maakte hierover een reportage en meldde dat Armenië de eerste delegatie was die voet op Oostenrijkse grond zette.
Ook onze Belgische hoop Loïc Nottet kwam gisteren aan. 
/
De Wit-Russische kandidaat Uzari is vandaag jarig. De violiste van het duo wou deze morgen de allereerste zijn om hem een gelukkige verjaardag te wensen. Uzari mag vandaag 32 kaarsjes uitblazen.

/
Vandaag was het de eerste repetitiedag. Moldavië mocht starten maar kwam een beetje te laat waardoor hij maar één keer kon repeteren.
/
Twee jaar geleden werd ons land vertegenwoordigd door Roberto Bellarosa, dit jaar zakt hij ook af naar Wenen om de show live bij te wonen.
/
Hadise (ESC 2009 – Turkije) heeft problemen met de fiscus. In Turkije wordt ze er immers van verdacht om belastingen te ontduiken. Meer bepaald wordt vermoed dat de zangeres misbruik maakt van een regel dat iemand die minder dan 180 dagen in Turkije verblijft daar geen belastingen moet betalen. Hadise zou dus belastingen kunnen betalen in België, dat nochtans evenmin de reputatie van ‘belastingparadijs’ geniet.

Bron: ORF/Twitter/Clint.be/Eigen berichtgeving

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.