Welkom

Halloootjes!


Eerst en vooral een grote welkom op deze blog! Hier ga ik u op de hoogte houden over alles wat er beweegt in het eurosongwereldje. En geloof me, het is veel.


Waarom het Eurovisiesongfestival?
Sommige mensen zeggen mij vaak dat ik verslaafd ben aan eurosong. Staat er muziek op, dan mag je rekenen op een goed lied uit het festival. Weet je niet over wat te praten met mij? Er gaat geen dag voorbij dat ik niet rondkijk op de websites van het Eurovisiesongfestival. En ga zo eigenlijk maar door…


Zoals je kan lezen maakt het festival deel uit van mijn leven, en niet zo’n klein deeltje. 


Waarom een blog?
Met deze blog ga ik proberen aan te tonen dat het festival meer is dan een gayfestival, meer is dan glamour en kitch. Ik ga zeker niet ontkennen dat er geen enkele gay rondloopt of er acts zijn die grotendeels bestaan uit glitter en de zang op geen *** trekt. Deze blog zal een poging worden om u als lezer te overtuigen dat er meer is dan de vooroordelen. 
Hopelijk zal het mij lukken πŸ˜‰


Veel ontdek- en leesplezier!

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.