De Pareltjes Junior (5)

Tijdens deze vakantie kan u hier bij ons een hele vakantie lang elke dag een pareltje ontdekken uit het Juniorarchief. Op 15 november vindt het 12de Junior Eurovisiesongfestival plaats in Malta. Meer over deze wedstrijd vind je op onze pagina Malta 2014

Luara Hayrapetyan – Barcelona

Luara Gurgenovna Hayrapetyan werd geboren op 27 september 1997 in ArmeniĆ«. De zangeres had voor ze deelnam aan het Junior Eurovisiesongfestival al een heus palmares bijeen gezongen in ArmeniĆ«. Zo won ze haar eerste prijs in 2004 in de internationale wedstrijd “Malen’kie Zvezdochki”. Verder won de Armeense nog wedstrijden in Moskou, Wit-Rusland en OekraĆÆne.


Luara Hayrapetyan trad in Kiev aan als derde van dertien deelnemers. Met “Go! Barcelona” won ze uiteindelijk niet. Ze werd tweede met 116 punten. De tweede plaats moest Luara delen met Rusland. De eerste plaats was weggelegd voor Nederland die we water deze week zullen terug zien. 

In 2014…

Vijf jaar geleden nam Luara dus deel aan het Junior eurovisiesongfestival. In de jaren daarop heeft ze nog paar internationale wedstrijden gewonnen. In 2011 heeft Luara haar muziekcarriĆØre omgegooid en is ze populaire popmuziek beginnen te zingen. Deze carriĆØremove heeft haar in ArmeniĆ« geen windeieren gelegd. Haar twee singels “Fire in Me” en “Story” zijn grote hits geworden in ArmeniĆ«.
Morgen: The Tolmachevy Twins – Veseniy jazz
Share

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.