De Pareltjes (15)

U heeft er weer eventjes op moeten wachten maar vanaf nu zijn op zondag de Pareltjes terug. Wil u onze vorige 14 pareltjes herontdekken kijken dan eens zeker hier

Tereza Kerndlová – Have some fun

De Tsjechische openbare omroep liet afgelopen woensdag weten dat het land zijn comeback maakt. Wij blikken daarom nog eens terug op hun succesvolste nummer Have some fun van Tereza Kerndlová. Tereza is een Tsjechische die haar carrière startte als lid van Black Milk in 2001. Vier jaar later startte Tereza haar solocarriere op en bracht ze het album Orchidej uit. In 2008 won ze de Tsjechische voorronde “Eurosong 2008” en ging ze voor het land naar het Eurovisiesongfestival in Belgrado, Servië. 


Met have some fun trad Tereza aan in de tweede halve finale op donderdag 22 mei 2008. Als achtste trad ze op na Zwitserland en voor Wit-Rusland. Met maar 9 punten haalde Tereza het niet om met have some fun naar de finale door te stoten. Tot op de dag van vandaag is have some fun het best scorende lied van Tsjechië op het Eurovisiesongfestival. De andere twee inzendingen zijn laatste geëindigd met één punt en 0 punten. Hopelijk haalt de inzending van 2015 betere punten.


Volgende week: Mei Finegold – Same heart

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.