Beleef het Eurovisiesongfestival bij Eurosongland!

Het 60ste Eurovisiesongfestival staat voor de deur en wij van Eurosongland maken vandaag onze plannen bekend wat wij allemaal gaan doen in de weken voor en tijdens het Eurovisiesongfestival in Wenen.


LIVEVERSLAG
U zal op de eerste rij zitten als het op repetities, persconferentie en nieuws uit Wenen zal aankomen. Vanaf 11 mei (tot 23 mei) zal er elke dag de liveblog Live in Wenen openen vanaf 08u00 met het nieuws vanuit Wenen. Dit zal een samenwerking zijn tussen Eurosongland en ESCBelgium. In de ochtend zal u een handig overzicht kunnen vinden van welke repetitie & persconferentie zal plaatsvinden in Vandaag in Wenen. In dezelfde rubriek zal er na de liveblog een handig overzicht gegeven worden van wat er die dag heeft plaats gevonden op en rond het podium. Er zal ook uitgebreid ingegaan worden op de repetities en persconferenties. Vanaf 27 maart zal er elke vrijdag een blik geworpen worden op de bookmakers in De Bookies. Tijdens de eurovisieweken zullen er ook Bookies zijn op 13,19,21 en 23 mei. Deze voorspellers verliezen geen geld als ze verkeerd gokken maar daarom zijn ze niet belangrijk. In het OGAE-weekend (09 & 10 mei) overlopen we de resultaten en de winnaar volgens de leden van OGAE en wij zouden geen eurovisiesite zijn als wij ook geen voorspelling deden. Vijf personen zullen voor beide halve finales hun tien landen bekendmaken die volgens hen doorstoten naar de finale. Voor de grote finale pakt Madame Soleil het groter aan want dan worden er twintig personen samen gebracht die de uiteindelijke winnaar zullen voorspellen.

REEKSEN
Vanaf 06 april gaan we volop in rechte lijn naar het 60ste Eurovisiesongfestival. Zo keren de reeksen Nog…dagen (vanaf 08 april – elke dag) en Wij missen jullie (vanaf 11 april – elke zaterdag) terug. De reeks De Pareltjes zal doorlopen tot 10 mei. In de laatste pareltje van het seizoen zal Conchita Wurst de centrale gast zijn. Daarnaast zullen we elke week een weekreeks op u los laten. Een overzicht:
  • 13 april – 17 april: Eén jaar Eurosongland
  • 20 april – 24 april: Typisch 2015
  • 27 april – 01 mei: Typisch Wenen
  • 04 mei – 08 mei: Terugblik op 2014

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.