🇩🇪 Alles over de eerste repetitie van Isaak.

🇩🇪 Alles over de eerste repetitie van Isaak.

De eerste repetitie van de Duitser Isaak is afgewerkt. Hier ontdekt u alles over de eerste repetitie.

Het is nu tijd voor het Duitse ISAAK, met zijn powerballad Always On The Run. Deze act heeft een grote make-over ondergaan sinds Das Deutsche Finale in februari – ISAAK bevindt zich ook in een kamer, maar in plaats van een smerige sportschool ziet het eruit als een zeer stijlvolle woonkamer, gemaakt van een zwart metalen raamwerk, waardoor hij nog steeds te zien is van alle kanten. Er is ook een open haard – en vanaf het eerste refrein barsten alle drie de zijden van de kamer in vlammen op, alsof het huis afbrandt. Moeilijk om de sfeer in woorden te vatten, maar het is echt indrukwekkend.

De set zit onder de middelste kubus, die uit de hemel is neergedaald om een plafond te creëren, maar tijdens de middelste acht wordt de hele set weggereden en staat ISAAK gewoon in het midden van het podium, gekleed in een zwart pak en geflankeerd door vier backingzangers. Zowel op het scherm als op het podium zijn het drie minuten die echt impact hebben. De interactie van ISAAK met delen van de kamer, de vlammen en de dynamische verandering van set halverwege verhoogt echt wat toch al een krachtige stem is.

@eurovision

@ISAAK sets the stage alight at his very first rehearsal for Germany 🇩🇪 #Eurovision2024

♬ original sound – Eurovision

Duitsland is één van de zeven stichtende leden van het Eurovisiesongfestival en tevens ook het land dat het meest deelnam aan de wedstrijd. Enkel in 1996 was het land niet aanwezig omdat het toen niet door een voorronde kon geraken. Twee overwinningen heeft Duitsland op zijn naam staan. De eerste in 1982 met Nicole en Ein bißchen Frieden en in 2010 met Lena en het lied Sattelite. Dit jaar won Isaak de nationale voorronde met Always on the Run. Ontdek meer over de Duitse inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto XX Foto’s Midden XX | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.