🇦🇱 Alles over de eerste repetitie van Besa Kokëdhima.

🇦🇱 Alles over de eerste repetitie van Besa Kokëdhima.

De eerste repetitie van de Albanese Besa Kokëdhima is afgewerkt. Hier ontdekt u alles over de eerste repetitie.

Besa’s kostuum brengt de eerste puntige schouders van de dag, als onderdeel van een blauw-zwart broekpak met gouden details. Ze heeft ook twee achtergrondzangeressen en drie danseressen in naakte bodysuits die een eigentijdse routine uitvoeren. Projecties van nog meer dansers op de LED-wand en de kubussen geven het geheel nog meer ruimte en dramatiek, waardoor het voelt alsof ze het podium vullen. Simpel, maar echt effectief. De manier waarop dit nummer in het slotrefrein vol drum-‘n-bass gaat, geeft het een echt episch einde, en het tempo van de dans wordt opgevoerd. Geen spoor van pyro tijdens deze voorstelling.

@eurovision

A TITAN of a first rehearsal from Albania’s @Besa 🇦🇱 #Eurovision2024

♬ original sound – Eurovision

In 2004 maakte Albanië zijn debuut op het Eurovisiesongfestival maar kon nog nooit de wedstrijd winnen. Het beste Albanese resultaat werd in 2012 behaald toen Rona Nishliu het lied Suus zong naar een vijfde plaats. Festivali i Këngës werd dit jaar gewonnen door Besa Kokëdhima met het lied Zemrën N’dorë. Later werd het lied vertaald naar het Engels en kreeg de titel Titan. Ontdek meer over de Albanese inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto EBU Foto’s Midden Corinne Cumming & Sarah Louise Bennett | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.