Vanavond op TV.

Nog twee weken en de eerste halve finale van het 61ste Eurovisiesongfestival is al achter de rug. De Nederlandse en Vlaamse televisiezenders brengen in de aanloop naar het 61ste Eurovisiesongfestival verschillende programma’s rond het evenement. Zo kan je vanavond kijken naar het tweede deel van het verslag rond Eurovision in Concert op OUTtv. En als dat niet voldoende is, is er na afloop ook nog het beste van het Eurovisiesongfestival in 2014.

Een overzicht:
21u55 Eurovision in Concert, deel 1 /OUTtv
Jaarlijks staan een groot deel van de Eurovisie Songfestivalkandidaten, al een maand voor het festival van start gaat, in de Melkweg tijdens Eurovision in Concert. Dit concert is dan ook een must voor alle Eurovisie Songfestivalfans! OUTtv’s Songfestivalexpert Jens Geerts nam een kijkje bij het concert en sprak met een groot deel van de deelnemers van het Eurovisie Songfestival 2016. Vandaag: deel 2
22u30 Eurovision Best of /OUTtv
Eurovision Best Of 2014

OUTtv is te ontvangen in Vlaanderen via Telenet digital tv – Play & Play More op kanaal 551 en in Nederland via Ziggo (kanaal 129), Caiway (kanaal 139), KPN (kanaal 315) en via kleine operatoren.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.