Turijn LIVE| Tweede repetitie van Andrea uit Noord-Macedonië.

Turijn LIVE| Tweede repetitie van Andrea uit Noord-Macedonië.

Dag zeven van de repetities en de repetities gaan onvermoeid verder. In de tweede repetitieronde krijgt elk land 20 minuten om hun act op punt te stellen en deze keer mogen wij meekijken.

MKRTV, de nationale omroep van Noord-Macedonië hield een online voorronde om een kandidaat te selecteren voor het Eurovisiesongfestival. Zes kandidaten werden door een vakjury geselecteerd. Een internationale vakjury en de online stemmers bepaalden samen wie het land mag vertegenwoordigen in Turijn. Tijdens een speciale televisieuitzending op 4 februari werd bekend dat Andrea de wedstrijd won met het nummer Circles. Ze haalde evenveel punten als Viktor (nummer 2) maar Andrea won bij de internationale vakjury.

Tweede repetitie van Noord-Macedonië

Noord-Macedonië houdt het simpel dit jaar maar daarom niet minder effectief. Alles speelt zich af in een donkere setting met beelden op de LED vloeren en op de panelen achteraan.

Andrea is gekleed in het zwart, met een gevloerd jasje, crop-top en zwarte laarzen. Alles is dus heel donker voor dit nummer. De zangeres overtuigt ook met haar emotie. Dit is een simpele maar steengoede act van Noord-Macedonië.

Beeldmateriaal van de repetitie

De persconferentie kan je hier bekijken.

Kans om door te stoten naar de finale

De bookmakers geloven niet in deze inzending en zetten haar op de voorlaatste plaats om de finale te bereiken. Wij denken ook dat de finale er niet in zit voor haar maar dit verdient veel beter dan een 17e plaats.

Bookmakers19% (17e plaats)
12points30%

Lees ook:

📷: EBU / Corinne Cumming

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.