Eerste repetitie van Ierland, Noord-Macedonië, Estland en Roemenië.

Eerste repetitie van Ierland, Noord-Macedonië, Estland en Roemenië.

Dag vier van de individuele repetities is aangebroken. Gisteren repeteerden de eerste helft van de tweede halve finale, vandaag zijn de resterende kandidaten aan de beurt.

De eerste ronde van de repetities verlopen achter gesloten deuren, dat wil zeggen dat de pers geen toegang heeft tot de zaal of de persruimte. Op deze pagina bundelen wij al het nieuws dat we binnenkrijgen van de omroep en via de sociale media van Eurovision.

10u00 🇮🇪 Brooke – That’s Rich

De vierde repetitiedag wordt geopend door Brooke uit Ierland. Zij mag het land vertegenwoordigen met het nummer That’s Rich.

Brooke droeg een blauw ensemble met hotpants met een overrok van chiffon.Het is een zelfverzekerde uitvoering die goed gebruik maakt van de vloerprojecties en overhead camera-installatie, met vier achtergronddansers en een speelse dansroutine. De zang van de zangeres zat goed.


10u40 🇲🇰 Andrea – Circles

Noord-Macedonië stuurt Andrea naar Turijn met het nummer Circles. Vandaag mag zij voor de eerste keer repeteren op het podium.

Dit is echt een stijlvolle uitvoering van Andrea – ze staat alleen op het podium, helemaal in het zwart gekleed, ondersteund door niets meer dan pulserende beelden op de achtergrond en dramatische verlichting.

Ze gebruikt de hefbruggen over de waterpartij ook als grafische schermen, wat pas de tweede keer is dat we ze tot nu toe op deze manier hebben gebruikt – Moldavië was de eerste.

@eurovision

Dressed all in black, supported by nothing more than pulsing graphics and dramatic lighting, @Andreamusic20’s first rehearsal on stage was very impressive! 👏🇲🇰 #Eurovision #Eurovision2022 #EurovisionTikTok

♬ original sound – Eurovision

11u20 🇪🇪 Stefan – Hope

De volgende kandidaat op het podium in Turijn is de Est Stefan. Hij won de Estse voorronde met het nummer Hope.

Deze inzending heeft een goede countryvibe.

@eurovision

@stefanairapetjan using the WHOLE STAGE 🏃‍♂️ during is first rehearsal for Estonia 🇪🇪 #EurovisionTikTok #Eurovision2022 #Eurovision

♬ original sound – Eurovision

12u00 🇷🇴 WRS – Llámame

Als laatste deze voormiddag mag WRS het podium betreden. Hij vertegenwoordigd Roemenië met het nummer Llámame.

WRS heeft een glinsterende broek en een rood shirt. Zijn mannelijke achtergronddansers dragen topjes die redelijk kort zijn.

Het is een dansnummer, dus je mag er zeker van zijn. Je zal niet stil kunnen zitten tijdens dit nummer.

@eurovision

HOLA MI BEBEBÉ! @wrs is bringing all the Romanian energy to the #Eurovision stage! #Eurovision2022 #EurovisionTikTok

♬ original sound – Eurovision

📷: EBU / Nathan Reinds & Andres Putting

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.