The Road to Minsk [06]: Frankrijk.

Twintig kandidaten zullen op zondag 25 november 2018 het beste van zichzelf geven op het Junior Eurovisiesongfestival in Minsk, Wit-Rusland. Vandaag stellen wij de Franse kandidaat voor.
Frankrijk is één van de twee landen die een comeback maken op het komende Junior Eurovisiesongfestival. France television besliste om de kandidaat intern te selecteren. Op zaterdag 13 oktober maakte de omroep bekend dat Angélina gekozen is om het land te vertegenwoordigen met het nummer Jamais sans toi.
De tien jarige oude Angélina Nava is geboren op 4 november 2007 in de Franse stad La Viotat. Sinds haar zesde zingt de zangeres in verschillende musicals en wedstrijden. In 2017 raakte Angélina bekend bij het grote publiek. Ze nam toen deel aan de wedstrijd The Voice Kids op de grootste commerciële omroep.


Frankrijk nam voor de eerste keer aan het Junior Eurovisiesongfestival in 2004 met Thomas Pontier. Met Si on voulait bien werd het land zesde maar toch trok de omroep terug. France television onderging in 2005 een reorganisatie en besliste daarom om niet meer deel te nemen aan het Junior Eurovisiesongfestival. Net na het Eurovisiesongfestival 2018 maakte de omroep bekend dat het een comeback zal maken op het Junior Eurovisiesongfestival in Minsk.

Morgen stellen we de kandidaat van Armenië voor in een nieuwe ‘The Road to Minsk’. Wil je niets missen van het nieuws rond het Junior Eurovisiesongfestival? Volg ons dan via Facebook én Twitter.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.